Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Fluoriserende plakfolie, lekker opvallen!

Kent u de fluoriserende plak folie van Dr. Sticker al? U houdt wel van een beetje opvallen? Dat gaat zeker lukken met de fluoriserende plak folie van Dr. Sticker. Dit is een gegoten PVC folie in de meest vrolijke kleuren die toe te passen is op allerlei objecten. U kunt het gebruiken om opvallend reclame te maken, om objecten nieuw leven in te blazen, of gewoon voor wat meer kleur in uw leven! Er wordt snel geleverd, zodat u in een mum van tijd uw omgeving kunt opfleuren. In de kinderkamer, op kantoor of in een winkel. Om voor uw zaak reclame te maken kunt u voor opvallende signing kiezen door middel van fluor folie. Het is meteen herkenbaar in het neon geel of neon roze, of andere kleuren. Hier kan niemand omheen!

Ga voor neon!

De fluorescerende folie heeft een permanente lijmlaag dat er voor zorgt dat alles goed en lang blijft zitten. De folie is geschikt voor zowel binnen als buiten, en gaat dus ook door weer en wind mee. De folie is toepasbaar op allerlei gladde oppervlakken en licht gebogen toepassingen. En wat kan er niet een leuk fel kleurtje gebruiken? Zo is een tafelblad eenvoudig opgeknapt. Maar ook kunt u het plakken op keukenkastjes, deuren, de vuilcontainer, of u kunt zelfs voertuigen een mooi fluor accent geven!

De folie is van goede kwaliteit, maar ook eenvoudig in gebruik. U hoeft niet te kliederen met verf, en u bespaart hiermee dus tijd en moeite. Simpelweg plakken op het object van uw keuze, en de klus is geklaard. De rollen folie zijn beschikbaar met een breedte vanaf 63 cm. En de lengte? U kunt ze bestellen vanaf 1 meter tot zelfs 50 meter. Wij hebben genoeg voor u op voorraad. Dus bestel de afmetingen naar keuze en u kunt snel aan de slag!

Heeft u nog vragen? Voor advies kunt u ons bellen op het nummer: 0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30) of mailen naar info@drsticker.nl Wij helpen u graag! Het is tevens ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen via onze website.