Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Corona maatregelen bouwhek spandoek

€97,50 Incl. BTW
Aantal:
24-uurs levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin


 

Corona COVID-19 1,5 meter samenleving Bouwhekdoek / spandoek

PRIJS IS INCL BTW

De anderhalve meter samenleving kunnen we alleen hanteren als we ons aan de opgestelde RIVM adviezen houden. Op dit bouwhekdoek staan alle maatregelen om bezoekers, klanten, leverancier en medewerkers bewust te maken. De vertoonde maatregelen zijn; was je handen, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, houd 1,5 mtr afstand, schud geen handen en gebruik papieren zakdoekjes. 

Dit bouwhekdoek zorgt voor bewustwording en gedragdsverandering iets waar we niet omheen kunnen tijdens de corona periode

Wij bieden dit corona maatregelen bouwhekdoek is in het materiaal wat uitermate geschikt is voor een hekwerk. Dit materiaal is Meshdoek 270gr/m2. Mesh doek is het lichte materiaal wat door de gaasachtige structuur lucht en lichtdoorlatend is. Dit is zeker aan te raden als het Bouwhekdoek wordt opgehangen op een plek waar het veel waait. De bedrukking wordt met UV inkt op het Bouwhekdoek gedrukt. UV inkt is een speciaal soort inkt wat na het printen gelijk wordt blootgesteld aan UV straling. Hierdoor verhardt de inkt direct in een soort plastic, waardoor de print van hoge kwaliteit en watervast is. Het bouwhekdoek heeft een standaardmaat van 175 x 335 cm en is gecertificeerd met een B1 brandcertificering. Tevens is het doek omzoomd en heeft ringen om de 30 cm. Het doek kan eenvoudig vastgemaakt worden met Tie-wraps. Deze zijn niet standaard inbegrepen, maar wel eenvoudig via de website bij te bestellen!
 

Specificaties Bouwhekdoek

Materiaal:        Meshdoek 270gr/m2
Formaat: 175 x 355 cm
Brandwerend:      B1 certificering
Bedrukking: UV inkt
Afwerking: Omzoomd en ringen om de 30 cm

Levertijd: 5 werkdagen, spoed is mogelijk tegen meerprijs

Let op: Bovenstaande prijzen zijn EXCL. Bouwhek

 

Artikelnummer: 027-1