Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Isolatie folie

€65,00 Incl. BTW
Aantal:
24-uurs levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Professionele isolatie folie op maat gesneden

Bespaar 30% aan warmte verlies door ramen met onze isolerende raamfolie. 

*Deze folie is niet te vergelijken met bouwmarkt isolatiefolie. De werking is vele malen beter door metaaldeeltjes in onze folie. Daardoor werkt de folie goed in de winter maar ook in de zomer (warmte buiten houden)

Folie wordt exact door ons op maat gesneden. Dit geeft meer montage-gemak en voorkomt beschadigingen aan de metaalhoudende laag. Rolbreedte is 150 cm breed, en lengte max 30 mtr. Ramen die groter zijn, worden opgedeeld. 

 

Welke ramen zijn geschikt?

Enkel glas met of zonder tint

Dubbel glas zonder tint

 

Kan ik de folie zelf plakken?

Ja! Wij leveren bij de folie een link naar een zeer duidelijke stap voor stap video handleiding.

Heb je echt 2 linker handen? Begin hier dan niet aan. Met 2 personen is de folie het makkelijkste te plakken. Wij leveren de folie op maat dus je hoeft de folie niet te snijden.

 

Hoe ziet de folie er op het raam uit?

Zoals eerder beschreven zitten er metaaldeeltjes in de folie. Hierdoor wordt het raam iets donkerder. Twijfel je hierover, bestel dan een sample.

 

Plak je de folie aan de binnenkant of buitenkant van het raam?

De folie mag alleen aan de binnenkant van een raam worden geplakt.

 

Hoe kan ik de folie bestellen?

1. Meet uw ramen in en bereken het aantal m2. Meet enkel het glas, dus tussen de kozijnen (excl kitrand of rubberen rand). Rond het aantal m2 naar boven af. Bewaar uw aantekeningen nog wel met afmetingen en aantallen. 

2. Bestel de benodigde m2 via onze shop. Wij nemen na bestelling per mail contact met u op om door te lopen wat u precies nodig heeft

3. Wij snijden deze exact op maat! Snij deze zelf niet meer later op maat, dit kan later problemen geven met de metaal laag

Bij twijfel hoe je dit moet uitrekenen of opmeten, neem gerust contact met ons op. 

 

Deze folie kan niet aangebracht worden op glas met structuur, de oppervlakte dient volledig vlak te zijn.

Heb je HR glas? (HR, HR+, HR++, HR+++) Dan kan je ons product beter niet gebruiken. Dit omdat er in HR glas een metaalcoating zit die in combinatie met onze spiegelfolie voor raambreuk (thermische breuk) kan zorgen.

Professionele duurzame isolatie raamfolie voor binnen gebruik. Bespaar tot wel 30% op warmteverlies via uw raam. Deze folie is transparant, maar geeft een zilveren (grijze) tint op de ramen

Deze isolatie glasfolie is in te zetten op enkelglas (helder + getint) en dubbelglas (enkel helder). Helaas niet inzetbaar voor andere type glassoorten, zoals HR. Lees het type glas in de spouw van uw glas. 

Door te kiezen voor deze pro isolatie raamfolie in uw gebouw geeft dit een besparing op de energiekosten zowel in de winter als in de zomer. Deze gesputterde folie biedt thermische isolatie waarbij in de zomer geen overmatige warmte naar binnen kan komen via het glas. In de winter wordt het warmteverlies beperkt (enkel glas tot wel 30%). Dit zal leiden in een kostenbesparing op verwarming en airconditioning. Zeker met huidige energie- gas prijzen verdient zich dit al snel terug.  

Hoe effectief is isolerende raamfolie: De PRO isolatie folie bestaat uit meerdere verschillende metaallagen. Door deze lagen wordt de warmte langer vast gehouden in uw pand. Hierdoor heeft u minder verwarmingskosten.  In de zomer houdt de PRO isolatie 20 circa 6-7 graden infraroodstraling tegen en 99% UV. Naast al deze voordelen geeft deze folie ook nog eens een privacy functie, door de zilver spiegeling kunt u overdag vanaf buiten niet naar binnen kijken.

Let op: Deze isolatiefolie is van professionele kwaliteit en dus niet te vergelijken met goedkopere Chinese of bouwmarkt varianten.  

Deze glasfolie is gemakkelijk aan te brengen met behulp van zeepsop. 1 liter water met een halve theelepel shampoo zonder toevoeging (bijv babyshampoo). Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren. 

Wij bieden 1 tint professionele isolatie raamfolie aan die aan binnenzijde van de ruit geplakt moeten worden. 

PRO Isolatie 35

Technische gegevens, berekend van folie op helder 3mm glas

 • UV-transmissie 1%
 • Transmissie van zichtbaar licht 39%
 • Reflectie van zichtbaar licht buiten 32%
 • Reflectie van zichtbaar licht binnen 34%
 • Totale afgestoten zonne-energie 60%
 • Totale afgestoten zonne-energie 59%
 • Verhouding zonlicht : 
  • Reflectie van zonne-energie 37%
  • Absorptie van zonne-energie 36%
  • Transmissie van zonne-energie 33%
 • Vermindering reflectie 65%
 • g-waarde 0,35
 • u-waarde 4,4
 • Beperking van warmteverlies 30%
 • Emissiviteit 0,32
 • Schaduwcoëfficiënt 0,47

Hoe te bestellen:

 • Meet uw ramen in en bereken het aantal m2. Het aantal m2 kunt u bestellen.
 • Vul vervolgens in het volgende veld zelf het aantal ramen en de formaten in (breedte x hoogte in cm).
 • Wij snijden deze exact op maat! Snij deze zelf niet meer later op maat, dit kan later problemen geven met de metaallaag

A5 sample

Wilt u meer gevoel krijgen met het materiaal. Er is ook de mogelijkheid een a5 sample te bestellen

Montage

Montage van de zonwerende folie bieden wij alleen aan, aan onze zakelijke klanten. Bent u een zakelijke klant en wilt u graag vrijblijvend offerte ontvangen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via ons contactformulier om deze zonwerende folie aan te laten brengen door onze monteur. Hierbij staat u garant voor een professionele montage van uw zonwerende raamfolie.

Voor onze particuliere klanten hebben wij hieronder een duidelijke gebruiksaanwijzing voor de montage van de folie, alsmede een handige voorbeeld video:

Gebruiksaanwijzing montage glasfolie (advies is om dit met 2 personen te doen)

- Maak de raam eerst goed schoon en vetvrij. Verwijder hierbij ook eventuele verfresten. Alles wat je niet verwijderd blijf je zien na het plakken

- Maak een zeepsop aan. Het handigste is om dit in een plantenspuit aan te maken.

- Spray zowel het raam, als de lijmzijde folie goed in met dit zeepsop.

- Breng de glasfolie aan op het raam, dusdanig dat het naar wens is.

- Rakel de zeepsop onder de glasfolie vandaan, totdat alles weg is.

- Laat de zeepsop goed drogen

 

TIP: Heeft u houten kozijnen? Laat na montage (2 weken droogtijd) de folie

afkitten voor een langere levensduur