Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Dr.Sticker lasershop

In de Dr.Sticker lasershop vind je een grote verscheidenheid aan laser gesneden en gegraveerde producten terug. Denk bijvoorbeeld aan huisnummer- en deurbordjes in allerlei varianten. De emaille geïnspireerde huisnummerbordjes geven een wow-factor bij iedereen die ze ziet en ze zijn ook vooral heel duidelijk. Kies voor een handig deurbordje om zo de verschillende ruimtes in je huis of kantoor aan te geven. Of stel je eigen tekst samen met onze acrylaatletters.

 

Acrylaat letters, cijfers en leestekens 

Ruim assortiment kunststof letters verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. De dikte van deze acrylaat letters zijn verkrijgbaar in 3mm & 8mm dik. Wij beschikken over professionele lasermachines van Trotec waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze plastic letters worden vaak gebruikt om te gebruiken als bewegwijzering of om bijvoorbeeld voor een naam in een kinderkamer. 

 

Materialen

In onze lasershop werken wij met vier verschillende materialen; kunststof/acrylaat, RVS look, hout fineer, en kurk. Elk materiaal heeft een unieke uitstraling en doordat de opdruk in het materiaal is gegraveerd kan deze niet uitlopen. 

 

Kunststof en RVS look

Voor de emaille geïnspireerde kunststof en RVS look producten wordt er gebruik gemaakt van een Trotec Trolase materiaal. Dit materiaal is speciaal gemaakt voor het graveren met onze Trotec laser machine. Door de bovenste laag van het materiaal weg te graveren wordt de zwarte kern van het materiaal zichtbaar, op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld jouw huisnummer op de huisnummerbordjes graveren. Naast dat de twee materialen zeer stylish zijn, zijn ze ook weerbestendig. 

 

Hout en kurk

Naast de kunststof en RVS materialen hebben wij in ons assortiment ook producten gemaakt van hout fineer en kurk. Deze materialen hebben een mooie natuurlijke uitstraling. In tegenstelling tot de Trolase materialen heeft het hout en kurk geen zwarte kern, de opdruk wordt zichtbaar doordat de laser in het materiaal brand. Let op! Er kan de eerste 2 dagen een lichte brandgeur aan het materiaal blijven hangen.

 

Gemakkelijk te monteren

Alle gegraveerde producten zijn eenvoudig zelf te monteren. De huisnummerbordjes zijn reeds voorzien van boorgaten in iedere hoek en worden geleverd met 4 schroeven en pluggen. De verschillende deurbordjes die in onze lasershop te bestellen zijn, zijn allemaal voorzien van een 3M plaklaag aan de achterzijde zodat je deze direct op een vlak en schoon oppervlak kan bevestigen.