Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Papier bedrukte tape 50 mm

€278,95 Incl. BTW
Aantal:
24-uurs levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Bedrukte Papiertape, zelfklevend, wit(crème)/bruin 

50mm x 50m

Het gebruiken van papieren tape is de ideale manier om mensen kennis te laten maken met uw bedrijf en uw naamsbekendheid te vergroten. Met papieren tape zet u op een gemakkelijke manier uw logo en/of bedrijfsnaam op de verpakkingen van uw producten. De tape zorgt er niet alleen voor dat men bekend raakt met uw bedrijf, het zorgt er ook voor dat uw producten stevig en veilig verpakt worden. Onze papieren tape heeft namelijk een lage aanvangskleefkracht en hecht naarmate de tape langer zit. U kunt er dus van verzekerd zijn dat uw producten stevig worden ingepakt. Ten opzichte van andere soorten tape heeft onze papieren tape enkele grote voordelen. Zo is pvc-tape vergeleken met papieren tape een stuk goedkoper. Als u het vergelijkt met pp hotmelt tape, zult u merken dat papieren tape veel minder geluid maakt. Ons papieren tape valt namelijk onder low noise tape.

Wie bieden papieren tape aan in twee verschillende kleuren. U kunt bij ons kiezen uit witte tape en bruine tape. Wij gebruiken natuurlijke materialen en daardoor ziet de witte tape er crèmekleurig uit. Bij het bestellen van uw papieren tape raden wij u aan om te kiezen voor de kleur wit. De kleuren van uw logo of ontwerp komen hier namelijk het beste op over. U kunt uw tape in één, twee of drie kleuren laten bedrukken. De keuze is hierbij aan u, u bepaalt wat er op uw papieren tape komt te staan. Op een gemakkelijke en snelle manier kunt u op onze website uw eigen ontwerp of logo uploaden. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een gratis digitale proefdruk op te sturen van de door u ontworpen papieren tape. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij gaan daarom pas over tot de productie als u de proefdruk heeft goedgekeurd. Op die manier kunt u ervan verzekerd zijn dat de tape aan uw wensen en verwachtingen zal voldoen.  

Papieren tape is zeker een goede optie voor u als u een manier zoekt om uw conversie te verhogen, meer naamsbekendheid te krijgen of om simpelweg uw producten veilig en opvallend te verpakken. Het is kortom een zeer veelzijdig product dat u veel voordelen kan bieden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen.


Papiertape
Lage aanvangskleefkracht en hecht naarmate de tape langer zit. Goedkoper dan PVC tape. Deze tape is low noise dus maakt minder geluid dan PP hotmelt. Deze tape is een ideale dozensluiter voor de grootverbruiker. 

Bedrukte papiertape zorgt voor een krachtig en professioneel communicatiemiddel, wat bijdraagt aan conversie verhoging en naamsbekendheid.

Let op: Papiertape is gemaakt van natuurlijke producten. De witte tape toont crème-kleurig. Daarbij kunnen de bedrukte kleuren een tint afwijken. Het oppervlakte van de papieren tape is niet egaal, waardoor een bedrukking met een fijn raster of verloop minder geschikt is.

All-in prijzen

  • Inclusief BTW
  •  
  • Gratis cliché kosten
  • Gratis digitale proefdruk
  • Beste prijs/kwaliteit


Aantal rollen
Wij bieden onze Papieren tapes aan in deze volgende afnames; 72, 144, 216, 360, 540, 720, 1080, 2376.  Kleinere afnames bieden wij niet aan, omdat wij hierbij niet een juiste prijs/kwaliteit kunnen waarborgen. Afwijkende aantallen zijn op aanvraag mogelijk.

Kleur van Papier tapes
De papieren tapes bieden wij aan standaard in 2 verschillende kleuren, namelijk wit (creme) en bruin.Wij aanbevelen hierin de kleur wit, omdat hierin de kleuren het beste overkomen. 

Aantal kleuren bedrukking
Maak een keuze 1, 2 of 3 kleuren bedrukking. 

Diapositief
Wij adviseren PP tape niet diapositief te drukken. Gebruik hiervoor de PVC tape

Drukbereik
Onze cylinders hebben standaard een maximale druklente van 389 mm, waarbij de kleinste druklengte 201 mm is. 

Levertijd
De standaard levertijd is 6 tot 7 weken na goedkeuring proefdruk. Sneller is mogelijk tegen meerprijs. Deze is te verkorten na 2 weken of 1 week na goedkeuring proefdruk. Waarom is de levertijd in verhouding tot andere grafische producten zo lang? Dit heeft met de complexe techniek te maken die gebruikt wordt voor het bedrukken van tape.  

Bestelprocedure
1) Selecteer aantal rollen, drukkleuren, kleur tape + evt extra wensen (dia positief, levertijd)
2) Laad uw logo / ontwerp in via de upload knop
3) Ga verder naar winkelwagen en plaats uw bestelling
4) Wij streven ernaar om u binnen 1 werkdag een proefdruk te sturen
5) Na goedkeuring proefdruk zullen wij overgaan tot productie. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.