Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Plakfolie 

Plakfolie is het ideale middel om op een relatief simpele manier uw omgeving een complete makeover te geven. Of het nu gaat om ramen, wanden, meubilair of auto's, het aanbrengen van een folie kan zorgen voor een volledig nieuw uiterlijk. Wij bieden een breed assortiment aan plakfolies aan. 
 

Budget vriendelijke folies  

Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een flink aantal matte en glanzende budgetfolies. Deze worden aangeboden in verschillende kleuren en lengtes (met een minimale afname van 5 meter) en zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De folies kunnen onder andere worden ingezet om deuren, voertuigen of wanden van een fris nieuw kleurtje te voorzien. Ook bieden wij reflecterend plakfolie in onder andere de kleuren geel, oranje en groen en flour folie, beschikbaar in roze, rood, geel en groen, deze folies zijn in tegenstelling tot de budgetfolies, die tot twee jaar na aanbrengen nog te verwijderen zijn, van permanente aard. 

 

Interieurfolie 

Wilt u graag uw meubels of kantoorwanden van een nieuw uiterlijk voorzien, maar heeft u geen tijd om te verven of te verbouwen? Gebruik dan een van onze interieurfolies. De mogelijkheden met deze folies zijn vrijwel eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor een folie met een authentieke houtlook. Dit folie ziet er niet alleen uit als echt hout, maar voelt ook echt zo. Zo bieden wij ook folies met de look-and-feel van leer, metaal en stof. De interieurfolies zijn makkelijk aan te brengen en blijven zeer lang mooi. Dit omdat wij enkel gebruik maken van kwaliteitsfolies zoals 3M Dinoc folie. 

 

Wrappingfolies 

Wrappingfolie wordt voornamelijk gebruikt op auto's, maar is ook uitermate geschikt om te gebruiken op uw interieur of andere sterk gebogen of onregelmatige oppervlakken. Dr. sticker biedt twee goede kwaliteit wrappingfolies, 3M en Oracal. Beiden hebben een groot assortiment aan kleuren en soorten folies  zoals 3m 1080: Brushed Black Metallic, 3m 1080: Carbon Fibre Black en de Oracal 970: Charcoal metallic. Deze folies zijn makkelijk aan te brengen, los te trekken en te corrigeren. Wanneer de folie op de juiste manier bevestigd wordt en door de jaren heen goed onderhouden blijft, zal het folie er lang mooi en schoon uit blijven zien.