Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u opzoek naar beschermfolie voor de bumper van uw auto? Bij Dr. Sticker produceren wij beschermfolie van hoogwaardige kwaliteit. De beschermfolie dient als speciale bescherming om bijvoorbeeld krassen te voorkomen van steenslag of insecten. De beschermfolie valt amper op doordat deze doorzichtig is. De folie is zelf gemakkelijk bij te snijden waardoor het altijd past. In de webshop is de beschermfolie in één variant beschikbaar, maar wel in verschillende afmetingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Beschermfolie: 100 cm x 10 cm 
  • Beschermfolie: 100 cm x 60 cm
  • Beschermfolie: 150 cm x 40 cm 

Kwaliteit Beschermfolie

Bij Dr. Sticker maken we gebruik van hoogwaardige materialen waardoor de beschermfolie van topkwaliteit is. Bij Dr. Sticker ligt hier heel erg de focus op, aangezien het natuurlijk van belang is dat de beschermfolie ook daadwerkelijk beschermt en u waar voor uw geld krijgt. De beschermfolie kunt u zelf makkelijk beplakken op de bumpers van uw auto. Heeft u echter nog vragen wat betreft het beplakken, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Bij Dr. Sticker zijn altijd monteurs en / of experts aanwezig die u van het nodige advies kunnen voorzien.

Contact

U kunt met Dr. Sticker telefonisch en via de mail contact opnemen.
Telefonisch  zijn wij op de volgende werkdagen en tijden bereikbaar:
Maandag: van 09:00 - 17:30
Dinsdag: van 09:00 - 17:30
Woensdag: van 09:00 - 17:30
Donderdag: van 09:00 - 17:30
Vrijdag: van 09:00 - 17:30

Uiteraard kunt u via de mail 24/7 contact met ons opnemen. Wij zullen uw mail, tijdens onze werkdagen, zo snel mogelijk beantwoorden.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens die u niet kunt aangeven in de webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.