Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Raamfolie

Op zoek naar Raamfolie? Dr. Sticker wilt u daar graag bij helpen! In ons assortiment Raamfolie heeft u een ruime keuze tussen verschillende folies. Uiteraard krijgt u van ons advies welk soort Raamfolie voor u het beste geschikt is. De Raamfolie van Dr. Sticker wordt gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor het van Topkwaliteit is. De montage van uw Raamfolie kunt u zelf uitvoeren of overlaten aan één van onze monteurs.

Enkele voorbeelden uit het assortiment Raamfolie:

  • Raamfolie: Zonwerende Folie 
  • Raamfolie: Veiligheidsfolie
  • Raamfolie: Decoratiefolie

Montage Raamfolie

Voor de montage van uw Raamfolie heeft u de keuze om het zelf uit te voeren of het over te laten aan één van onze monteurs. Wanneer u graag zelf de montage uitvoert en u wel vragen erover heeft is dit geen enkel probleem. U kunt de experts van Dr. Sticker bereiken voor uw vragen, zoals u hieronder kunt lezen onder het kopje Contact.

Zelf Raamstickers maken

Wilt u graag zelf Raamstickers ontwerpen? Dat kan! Bij Dr. Sticker heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van haar handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. U heeft bij de ontwerptool de mogelijkheid om een eigen ontwerp, logo of afbeelding in te laden.

Bezorging

Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd en in Nederland en België worden alle bestellingen helemaal Gratis geleverd!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om uw Vlaggen, die u niet kunt aangeven in onze webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kan u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kan Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 versturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen zal één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.