Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar Avery Wrap Folie? Wij van Dr. Sticker willen u dan graag daar bij helpen! In de webshop van Dr. Sticker vindt u verschillende soorten kleuren Avery Wrap Folie. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de Avery Wrap Folie van topkwaliteit. U heeft bij Dr. Sticker keuze uit verschillende soorten kleuren Avery Wrap Folie.

Let op! De afbeeldingen bij de producten in de webshop geven enkel een indicatie van de kleur.

Avery Wrap Folie Kenmerken
Avery Wrap Folie bevat luchtkanalen wat zorgt voor u het probleemloos zonder luchtinsluiting kan monteren. Daarnaast heeft de Avery Wrap Folie een speciale lijmlaag, waardoor u het makkelijk kan positioneren en kan herpositioneren. Het is speciaal bedoelde voor gladde ondergronden en ontzettend makkelijk te monteren.

Interieur
Avery Wrap Folie kan gebruikt worden voor auto’s of andere voertuigen, maar ook voor uw interieur. Het is ook geschikt voor bijvoorbeeld uw keuken. Daarnaast ook voor zowel het interieur als exterieur van boten en vliegtuigen. De mogelijkheden zijn ongekend en de specialisten van Dr. Sticker staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

Offerte aanvragen
Heeft u een specifieke wens, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule of in onze webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact
Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar info@drsticker.nl en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.