Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Beurs en DisplayBeurzen of markten zijn de ultieme kans voor uw bedrijf om zich te presenteren en kennis te maken met nieuwe klanten. Het is dan ook van belang dat u zich op een dergelijk evenement professioneel weer neer te zetten. Dr. Sticker heeft een breed assortiment aan producten die ervoor zullen zorgen dat u een goede indruk maakt. Hieronder vindt u een aantal producten die u kunt gebruiken om uw reclameboodschap weer te geven en deze ook gemakkelijk met u mee te nemen.
 

Roll up bannerEen mogelijkheid is de roll-up banner, deze is beschikbaar in de formaten 200 cm x 85 cm, 200 cm x 100 cm en 200 cm x 120 cm. De banners zijn makkelijk te vervoeren van plaats naar plaats en kunnen in minder dan een minuut uitgerold worden, ideaal dus voor presentaties of beurzen. De bedrukking is bovendien scheur- en watervast, waardoor de print er lang mooi blijft. De banner wordt geleverd met een stevige draagtas zodat u hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.
 

StoepbordenOok bieden wij verschillende varianten stoepborden aan. Zo kunt u kiezen voor een mooie en simpele budgetoptie of een premium bord dat behalve voor A1 formaat posters ook geschikt is voor A0 formaat. Beide zijn voorzien van een tweezijdige kliklijst zodat uw boodschap van twee kanten duidelijk zichtbaar is en zijn bovendien spatwaterdicht. Daarnaast bestaat er ook nog een deluxe model, deze is 100% waterdicht en door de wielen aan de onderkant makkelijk te verplaatsen. De stoepborden zullen zorgen dat u opvalt in een menigte of dit nu gewoon op straat is, of op een evenement. 


 

Beurswanden

Staat u met uw bedrijf regelmatig op beurzen of moet u veel demonstraties geven? Wij leveren ook beurswanden. Deze wanden, die u kunt laten bedrukken met uw eigen huisstijl of logo, vormen een mooie basis voor uw stand. Hiermee trekt u meteen de aandacht van bezoekers en maakt u een professionele en verzorgde indruk. De wand is verkrijgbaar is twee verschillende maten en is, na enige oefening makkelijk en snel op te zetten. 

 

Zitzakken

Op zoek naar iets dat zowel origineel als functioneel is? Wij bedrukken ook zitzakken. Deze kunnen bedrukt worden met het logo of de huisstijlkleuren van uw bedrijf, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander creatief ontwerp. Hierdoor creëert u een gezellige en relaxte sfeer met een persoonlijke touch. De zitzakken zijn waterdicht en dus geschikt voor zowel binnen als buiten, en bovendien bestand tegen ongelukjes met thee of andere dranken.