Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Vlaggen

Interesse in Gevelreclame in de vorm van Vlaggen? Bij Dr. Sticker heeft u de keuze uit 16 verschillende vlaggen in verschillende formaten, vormen en afwerkingen. De Vlaggen zijn ideaal voor het promoten en/of aankleden van uw bedrijf. U heeft de keuze om zelf een ontwerp aan te leveren voor uw Vlaggen of een ontwerp te laten maken door één van onze vormgevers.

Enkele voorbeelden uit ons assortiment Vlaggen:

  • Vlaggen: Mastvlag (staand of recht)
  • Vlaggen: Waveflag
  • Vlaggen: Baniervlag

Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd en in Nederland en België worden alle bestellingen helemaal Gratis geleverd!

Opties Vlaggen

U heeft verschillende opties voor uw Vlaggen bij Dr. Sticker. Zo heeft u de keuze om de Vlaggen te bestellen in verschillende formaten, vormen en afwerkingen. Via deze manier bieden we u de om altijd uw gewenste vlag te kunnen bestellen bij Dr. Sticker.

Vlaggen

Ontwerp

Het ontwerp kunt u zelf aanleveren of u heeft de mogelijkheid om uw ontwerp uit te laten werken door één van de vormgevers van Dr. Sticker. Wanneer u het ontwerp laat uitwerken door één van de vormgevers van Dr. Sticker gaat dit uiteraard in overleg met u en kunt u het concept zelf beoordelen. Wijzigingen die u graag nog doet worden daarna verwerkt in het ontwerp.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om uw Vlaggen, die u niet kunt aangeven in onze webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kan u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kan Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 versturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen zal één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.