Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

PVC tape bedrukt 50 mm

€320,10 Incl. BTW
Aantal:
24-uurs levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Bedrukte PVC tape 50mm x 66mtr

 

Waarom kiezen voor Dr.Sticker bedrukte tapes?

  • All-in prijzen
  • Inclusief BTW
  • Gratis cliché kosten
  • Gratis digitale proefdruk
  • Beste prijs/kwaliteit

 

Wat is PVC tape?

PVC tape is de meest gebruikte bedrukte tape. Kiest u voor onze bedrukte pvc tape, dan kiest u voor kwaliteit. Onze pvc tape bieden wij standaard aan in een dikte van 35 micron. Waar concurrenten vaak de prijs drukken met een dunnere variant van 32 micron. 

Bedrukte tape zorgt voor een krachtig en professioneel communicatiemiddel, wat bijdraagt aan conversie verhoging en naamsbekendheid. Daarnaast kan pvc tape geplakt op dozen ook bijdragen aan diefstalbeveiliging, geopende dozen zijn namelijk direct zichtbaar.

Vanaf hoeveel bedrukte rollen kan ik bestellen?


Wij bieden onze PVC tapes aan in deze volgende afnames; 72, 144, 216, 360, 540, 720, 1080, 2376. 
Kleinere afnames bieden wij niet aan, omdat wij hierbij niet een juiste prijs/kwaliteit kunnen waarborgen. Afwijkende aantallen zijn op aanvraag mogelijk.

In welke kleuren kan in de tape bestellen?


De PVC tapes bieden wij aan standaard in 3 verschillende kleuren, namelijk wit, bruin en transparant. Wij aanbevelen hierin de kleur wit, omdat hierin de kleuren het beste overkomen. Naast deze kleuren bieden wij ook andere kleuren als basiskleur aan. Deze kunt u vinden bij gekleurde pvc tapes
 

Maakt het aantal kleuren uit die ik gebruik in mijn bedrukte tape ontwerp?


Maak een keuze 1, 2 of 3 kleuren bedrukking. 4 kleuren is evt ook mogelijk op via offerte aanvraag, maar enkel mogelijk van 360 rollen. Een kleur wit bedrukken kunnen wij ook! 

 

Wat is Diapositief?


Diapositief is de manier van afdrukken van uw ontwerp. Het is tegen meerprijs ook mogelijk om de bedrukking in diapositief te drukken. Hierbij is het beeldmerk/ontwerp uitgespaard en de rest eromheen bedrukt. Zie onderstaande voorbeelden :

Voorbeeld
positief/normaal      diapositief 

Levertijd


De standaard levertijd is 6 tot 7 weken na goedkeuring proefdruk. Sneller is mogelijk tegen meerprijs. Deze is te verkorten na 2 weken of 1 week na goedkeuring proefdruk. Waarom is de levertijd in verhouding tot andere grafische producten zo lang? Dit heeft met de complexe techniek te maken die gebruikt wordt voor het bedrukken van tape.

 

Drukbereik


Onze cylinders hebben standaard een maximale druklente van 389 mm, waarbij de kleinste druklengte 201 mm is. 
 


Hoe werkt de procedure voor het bestellen van de tape?


1) Selecteer aantal rollen, drukkleuren, kleur tape + evt extra wensen (dia positief, levertijd)
2) Laad uw logo / ontwerp in via de upload knop
3) Ga verder naar winkelwagen en plaats uw bestelling
4) Wij streven ernaar om u binnen 1 werkdag een proefdruk te sturen
5) Na goedkeuring proefdruk zullen wij overgaan tot productie. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.
 
 

Wat zijn de voordelen van onze pvc tapes?

 
  • Hoge kleefkracht en rekbaarheid
  • Bestand tegen vocht
  • Geluidsarm
  • Licht afrolbaar

Over PVC tape :

Bedrukte PVC tape is een product dat al geruime tijd wordt gebruikt om producten en goederen veilig te verzenden. Het is een duurzaam en sterk materiaal dat bestand is tegen scheuren, slijtage en vocht. In deze tekst zullen we de geschiedenis van bedrukte PVC tape onderzoeken, hoe het wordt gemaakt, welke technieken worden gebruikt, welke soorten PVC tape bestaan, en voor welke toepassingen het wordt gebruikt.

 

Geschiedenis van bedrukte PVC tape

PVC tape werd voor het eerst geproduceerd in de jaren 1920, maar het duurde tot de jaren 1950 voordat het op grote schaal werd gebruikt voor de verzending van goederen. PVC tape werd voor het eerst gebruikt door de Amerikaanse strijdkrachten tijdens de Tweede Wereldoorlog om hun uitrusting en benodigdheden te verzenden.

Tegenwoordig is bedrukte PVC tape een populaire en veelgebruikte methode voor bedrijven om hun merk te promoten en hun producten veilig te verzenden. Door het aanpassen van de tape met het logo of de bedrijfsnaam, kan de tape ook dienen als een marketingtool voor bedrijven.

 

Hoe wordt bedrukte PVC tape gemaakt?

Bedrukte PVC tape wordt gemaakt door het combineren van polyvinylchloride (PVC), dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, met kleurstoffen en additieven om het gewenste resultaat te bereiken. De PVC wordt eerst gesmolten en vervolgens geëxtrudeerd om de gewenste breedte en dikte te creëren. Na het extruderen kan de tape worden bedrukt met een aangepast ontwerp, zoals een bedrijfslogo of -naam.

 

Welke technieken worden gebruikt voor bedrukte PVC tape?

Er zijn verschillende technieken die worden gebruikt om PVC tape te bedrukken, waaronder flexografie, diepdruk, zeefdruk en digitale druk.

Flexografie is de meest voorkomende methode voor het bedrukken van PVC tape. Het is een snelle en goedkope drukmethode die werkt door het maken van een drukplaat die het gewenste ontwerp bevat. De plaat wordt vervolgens gebruikt om de inkt op de tape over te brengen.

Diepdruk is een andere methode die wordt gebruikt voor het bedrukken van PVC tape. Het werkt door het maken van een drukplaat die het ontwerp bevat dat in een groef is gegraveerd. De groeven worden vervolgens gevuld met inkt en de overtollige inkt wordt verwijderd met een rakel.

Zeefdruk is een drukmethode waarbij inkt wordt aangebracht op de tape door middel van een zeef met een gaasachtige structuur. Het ontwerp wordt op de zeef geplaatst en de inkt wordt vervolgens door de zeef geperst om het ontwerp op de tape af te drukken.

Digitale druk is een methode die in opkomst is voor het bedrukken van PVC tape. Het maakt gebruik van een digitale printer om het ontwerp direct op de tape af te drukken zonder het

gebruik van een drukplaat of zeef. Dit maakt het mogelijk om snel en efficiënt kleine oplages te produceren en maakt het mogelijk om gedetailleerde ontwerpen af te drukken.

 

Welke soorten PVC tape bestaan er?

Er zijn verschillende soorten PVC tape beschikbaar, afhankelijk van de toepassing. Enkele veelvoorkomende soorten PVC tape zijn:

1. Standaard PVC tape: Dit is de meest voorkomende vorm van PVC tape en wordt gebruikt voor het verzegelen van dozen en pakketten voor transport.

2. Versterkte PVC tape: Dit is een sterker type PVC tape dat wordt versterkt met glasvezel om extra sterkte te bieden en te voorkomen dat het scheurt tijdens transport.

3. Bedrukte PVC tape: Dit type PVC tape kan worden bedrukt met een aangepast ontwerp, zoals een bedrijfslogo of -naam, om het merk van het bedrijf te promoten.

4. Low noise PVC tape: Dit is een soort PVC tape met een speciale lijm die minder geluid maakt bij het afrollen, waardoor het geschikt is voor gebruik in kantoren of andere omgevingen waar geluidsniveaus belangrijk zijn.

5. High tack PVC tape: Dit is een type PVC tape met een hoge kleefkracht die ideaal is voor het verzegelen van dozen en pakketten die zware of kwetsbare voorwerpen bevatten.

6. PVC waarschuwingstape: Dit is een type PVC tape met een opvallende kleur of patroon dat wordt gebruikt om de aandacht te vestigen op gevaarlijke of kwetsbare gebieden.

 

Voor welke toepassingen wordt bedrukte PVC tape gebruikt?

Bedrukte PVC tape wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

1. Verzending en verpakking: Bedrukte PVC tape wordt vaak gebruikt voor het verzenden en verpakken van producten. Het biedt een betrouwbare en veilige manier om producten te verzenden en kan worden bedrukt met het bedrijfslogo of -naam om het merk van het bedrijf te promoten.

2. Branding: Bedrukte PVC tape kan worden gebruikt als een effectieve marketingtool voor bedrijven. Door de tape te bedrukken met het logo of de bedrijfsnaam, kan het bedrijf zijn merk promoten tijdens het transport van de producten.

3. Waarschuwing: PVC waarschuwingstape wordt gebruikt om de aandacht te vestigen op gevaarlijke of kwetsbare gebieden, zoals elektrische kabels of andere gevaarlijke gebieden.

4. Identificatie: Bedrukte PVC tape kan worden gebruikt om dozen of producten te identificeren met informatie zoals productcodes, batchnummers en productinformatie.

 

Conclusie

Bedrukte PVC tape is een duurzaam, sterk en kosteneffectief product dat wordt gebruikt voor het verzenden en verpakken van producten. Het biedt bedrijven ook de mogelijkheid om hun merk te promoten door het aanpassen van de tape met het bedrijfslogo of -naam. Er zijn verschillende soorten PVC tape beschikbaar, afhankelijk van de toepassing, en verschillende technieken worden gebruikt om de tape te bedrukken. Bedrukte PVC tape wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder verzending en verpakking, branding, waarschuwing en identificatie.

Met de opkomst van de e-commerce industrie is het gebruik van bedrukte PVC tape steeds populairder geworden. Veel bedrijven zien de waarde in van het aanpassen van hun verpakkingen en het promoten van hun merk tijdens het transport van producten. Bedrukte PVC tape biedt niet alleen een betrouwbare manier om producten te verzenden, maar kan ook bijdragen aan de merkidentiteit van een bedrijf.

De productie van bedrukte PVC tape is relatief eenvoudig en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf. Bedrijven kunnen kiezen uit verschillende soorten PVC tape en kunnen het ontwerp aanpassen om hun merk te promoten en te voldoen aan hun specifieke behoeften.

In conclusie is bedrukte PVC tape een veelzijdig en effectief product dat wordt gebruikt voor verschillende toepassingen. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om hun merk te promoten en tegelijkertijd hun producten veilig te verzenden. Met de groeiende populariteit van e-commerce en online winkelen zal het gebruik van bedrukte PVC tape waarschijnlijk blijven toenemen als een betrouwbare en kosteneffectieve optie voor bedrijven die hun producten verzenden.