Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: +3238084496 nl be de fr uk es

Sticker ontwerpen

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Ga direct aan de slag!

 

Onze stickers zijn verkrijgbaar in

  • - Elk formaat 
  • - Elke vorm
  • - Vanaf 1 stuk tot onbeperkt aantal
  • - Voor elke toepassing; van autostickers tot uitdeelstickers

Bestel deze full colour stickers direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Start met ontwerpen of Offerte aanvragen

Wij denken graag met je mee
  • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
  • Gratis afbeelding controle
  • Snel thuisbezorgd
0165 534026

Sticker ontwerpen

Bij Dr. Sticker kunt u snel en gemakkelijk uw stickers ontwerpen! U kunt bij het ontwerpen van uw stickers gebruik maken van onze ontwerptool. Deze ontwerptool is erg handig en gebruiksvriendelijk.  U kunt bijvoorbeeld gaan voor een mooie full colour sticker met het logo van uw bedrijf, een persoonlijke foto of een andere afbeelding. Doordat u de stickers zelf ontwerpt, bent u er zeker van dat ze precies aan uw verwachting en wensen zullen voldoen. U kunt veel verschillende soorten stickers bij ons ontwerpen en bestellen. Zoekt u tijdelijke stickers voor bijvoorbeeld een tijdelijke reclame-uiting of actie? Ontwerp dan leuke tijdelijke stickers die gemakkelijk te verwijderen zijn zonder lijmresten achter te laten. Of ontwerp een magneetsticker. Deze stickers zijn ook erg geschikt voor tijdelijke acties, omdat er wordt gewerkt met magnetisme in plaats van met een lijmlaag. Bij het verwijderen van de sticker kan er dus geen lijm achterblijven. Ook kunt u deze sticker gemakkelijk weer op een andere plek opplakken. Er zijn dus talloze soorten stickers om bij ons te ontwerpen en te bestellen. U kunt verder nog bijvoorbeeld gaan voor stickers op rol, papieren stickers, voertuigstickers, raamstickers, muurstickers en nog veel meer! Er is dus altijd wel een sticker in ons assortiment die bij uw wensen past.

Bij het ontwerpen van de stickers kunt u kiezen voor verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de standaard vormen zoals rond/ovaal en vierkant/rechthoek, maar u kunt ook een contourgesneden sticker kiezen. Bij die stickers kunt u helemaal zelf de vorm bepalen. Qua formaten is er ook veel mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een van de standaardformaten of bepaal zelf de maat van uw ontworpen sticker. U kunt bij ons ook uit verschillende materialen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een matte of een glanzende sticker.

Wij hebben tientallen productiemachines tot onze beschikking en ook hebben wij standaard meer dan vijftig soorten stickervinyl op voorraad. Wij kunnen daarom voorzien in elke stickeraanvraag. Wij hebben meer dan 40.000 actieve klanten in België en Nederland die wij voorzien van goede stickers, in zowel kleine als grote oplages. Als u stickers zoekt met uw eigen ontwerp erop, bent u bij ons zeker aan het goede adres!