Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Textielsticker corona Houd afstand 1,5 meter (vanaf 15 stuks)

€20,00 Incl. BTW
Aantal:
24-uurs levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Tijdelijke textielsticker sociale afstand, 1,5 meter bewaren. 

  • Te plakken op elk soort kledingstuk
  • Geen gaten in kleding / ideaal voor kleding bij zorg personeel 
  • Herpostioneerbare belijming (geen lijmresten)
  • Herkenbaarheid voor social distancing
  • 24 uurs levering
  • Op rekening bestellen mogelijk

 

Specificaties :

Materiaal : Textiel printfolie (acetaat satin)

Belijming: High tack rubber

Formaat : 10cm x 10cm

Vorm : Afgeronde hoeken

Afwerking : Per stuk

Levertijd : 24 uur * Tijdelijk leveren we deze producten allemaal in 24 uur. Dat betekent dat we zodra de bestelling binnen komt deze op werkdagen dezelfde dag nog versturen. Zo proberen wij ook ons steentje bij te dragen.

(Besteld u de Corona producten waarbij een spoedlevering mogelijk is in combinatie met de deluxe veiligheidsschermen (waarbij geen spoedlevering mogelijk is), dan zal de bestelling als deellevering naar u verstuurd worden.)

Deze textielsticker is speciaal bedacht om te zorgen dan men in deze tijd er aan herinnert wordt op (drukke) plaatsen dat men minimaal 1,5 meter uit elkaar blijft.  Door een textielsticker te gebruiken krijg je geen gaten in kleding, dus geen beschadigingen of onhygiënische taferelen in de kleding.  Wij kregen vanuit de medische wereld de vraag om dit product te ontwikkelen omdat vooral doktoren en zuster hier veel last van hebben. Nu blijkt ook dat ook andere beroepsgroepen veel last hebben van mensen die geen rekening houden met de door de RIVM opgestelde maatregel om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Denk hierbij aan : vakkenvullers, post/pakket bezorgers, winkelmedewerkers, assistenten van doktoren, kassamedewerkers, 

De sticker is gemaakt om per dag te gebruiken. Dus je plakt de sticker op bij begin van je dienst en aan het einde van de dag gooi je hem weg. Bij hergebruik van de sticker is de kans groot dat hij niet goed zal blijven zitten.

Er zijn verschillende bundels te bestellen. Eventueel kunnen we bij een oplage vanaf 2500 stuks ook de sticker personaliseren met bijvoorbeeld uw logo of eigen tekst. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan info@drsticker.nl

 

Artikelnummer: 003-15