Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Bedrukte tape

Verstuurt u uit naam van uw bedrijf regelmatig pakketten? Maak gebruik van bedrukte tape om uw verpakkingen te personaliseren. Dit zal niet alleen bijdragen aan de professionaliteit die uw bedrijf uitstraalt, maar ook zorgen voor extra naamsbekendheid. Bedrukte tape bestaat in alle soorten en maten. Dr. Sticker levert tape in verschillende breedtematen, kleuren en materialen. Bijvoorbeeld:

Wanneer u besluit bedrukte tape toe te passen voor uw project is het erg belangrijk dat u kiest voor het materiaal dat het beste aansluit bij uw wensen. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw product. Om u te helpen bij uw keuze, vindt u hieronder een aantal mogelijkheden die door ons geboden worden.

Een van de meest populaire opties is PVC tape. Hoewel dit materiaal vooral in trek is bij klanten met kleinere bestellingen, is bedrukte PVC tape een goed allround product. Een voordeel van PVC is dat het op veel ondergronden gebruikt kan worden. Op 95% van de dozen blijft dit tape namelijk uitstekend zitten. Daarnaast leent dit materiaal zich goed voor bedrukking, waardoor de door u gekozen opdruk volledig tot zijn recht zal komen.

Dr. Sticker levert bedrukte PVC tape van uitstekende kwaliteit. Wij maken enkel gebruik van 35 micron tape. Dit in tegenstelling tot veel van onze concurrenten die over het algemeen kiezen voor een dunnere variant. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw product er goed uitziet, maar draagt daarnaast bij aan de duurzaamheid. Zodat u lang plezier kan beleven van uw product.  

Naast PVC tape, biedt Dr. Sticker ook andere soorten bedrukte tape waar u voor kunt kiezen. Bent u op zoek naar een product dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden? Dan kunt u het beste kiezen voor PP tape. Dit tape is bovendien iets sterker dan PVC en goed opgewassen tegen lage temperaturen. PP tapes zijn over het algemeen noise tapes. Dit betekend dat zij een ritselend geluid maken als ze afgerold worden. De laatste mogelijkheid die wij in ons vaste assortiment hebben is papier tape. Deze soort bedrukte tape wordt vaak gekozen door bedrijven dankzij zijn milieuvriendelijkheid.

Heeft u interesse in het gebruik van bedrukte tape? Neem contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Ook voor vragen over dit product kunt u uiteraard bij ons terecht!