Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Bedrukte tape voor al uw verzendingen!  Voor ieder bedrijf is het van groot belang dat hun verzendingen stevig en goed ingepakt worden. De bedrukte tape (19 mm) van Dr. Sticker zorgt er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over dit aspect. Daarnaast biedt Dr. Sticker u de optie om uw bedrukte tape te personaliseren. Onze opvallende designs zullen er voor zorgen dat uw bedrijf nog meer professionaliteit uitstraalt, en daarnaast zal het bijdragen aan het promoten van uw bedrijf. Nog meer ogen zullen het logo van uw bedrijf zien, wat er voor zal zorgen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot zal worden. Alleen maar voordeel als u kiest voor de bedrukte tape (19 mm) van Dr. Sticker!

 

Soorten bedrukte tape

U heeft de keuze uit drie verschillende soorten tape, allen met een rolbreedte van 19 mm:

 • PVC bedrukte tape: PVC tape kan op allerlei soorten ondergrond gebruikt worden. Daarnaast bevat de tape een stevige, waterbestendige kleeflaag, zodat u er gerust van kunt zijn dat uw verzendingen stevig en veilig afgesloten worden. Met een dikte van 35 micron is het daarnaast een stevige tape. Veel concurrenten kiezen voor een dikte van 32 micron, om zo de prijs te drukken. Wij bieden onze klanten liever een kwalitatief goed product aan. Dankzij de low noise tape maakt het geen lawaai bij het afrollen. Daarnaast kan het, in tegenstelling tot de andere materialen, diapositief gedrukt worden. Op PVC bedrukte tape is in 3 verschillende kleuren beschikbaar: wit, bruin en transparant. Wanneer u een logo of een ander ontwerp op de tape wilt plaatsen, is het aan te raden om witte tape te kiezen. Uw ontwerpen komen namelijk het beste tot zijn recht op een witte kleur.
 • PVC bedrukte gekleurde tape: Deze PVC tape is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren: fluor oranje, licht blauw, groen, geel, oranje, rood of zwart. Deze tape heeft een dikte van 37 micron. Als u wilt dat uw bedrukte tape nog meer opvalt, is dit de optie voor u. Uw logo zal zeker in het oog springen!
 • Papier bedrukte tape: dit type tape heeft een lage aanvangskleefkracht, waardoor het zich steviger hecht naarmate het langer bevestigd zit. Daarnaast is het tevens goedkoper dan PVC tape. Ook de papieren tape maakt weinig lawaai bij het afrollen. Deze tape wordt in twee kleuren aangeboden: wit (crème) en bruin. Wanneer u een logo of een ander ontwerp op de tape wilt plaatsen, is het aan te raden om witte tape te kiezen. Deze tape wordt van natuurlijke producten gemaakt. Dit heeft wel als nadeel dat de kleuren een tint kunnen afwijken. Daarnaast is het oppervlak van de tape niet egaal, waardoor fijne bedrukkingen niet geheel tot hun recht komen op dit oppervlak.

Al deze opties worden in de volgende hoeveelheden aangeboden: 96, 192 of 384 rollen. Kleinere hoeveelheden bieden wij niet aan, om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te kunnen bieden. Op aanvraag zijn afwijkende aantallen wel een mogelijkheid.

 

De voordelen van Dr. Sticker

Dr. Sticker biedt u:

 • Persoonlijk advies voor een creatief ontwerp op maat
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • All-in prijzen inclusief BTW en een gratis digitale proefdruk.
 • De cilinders van Dr. Sticker beschikken over een maximale druklengte van 389 mm, en een minimale druklengte van 201 mm.
 • Een standaardlevering van 3 – 4 werkdagen zonder verzendkosten. Een snellere levering is, tegen extra kosten, mogelijk. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website.
 • Op rekening bestellen is mogelijk.

 

Bestellen

Onze bedrukte tape (19 mm) zal er voor zorgen dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw verzendingen. Daarnaast zal de gepersonaliseerde tape er zeker voor zorgen dat uw bedrijf nog meer opvalt bij potentiële klanten. Heeft u interesse? Dan kun u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Heeft u geen hulp meer nodig bij de vormgeving van uw logo of ontwerp? Dan kunt u een bestelling plaatsen via onze website:

 • Selecteer het aantal rollen, de drukkleuren, de kleur van de tape en eventuele extra wensen.
 • Vervolgens kunt u uw logo of eigen ontwerp uploaden.
 • Plaats de bestelling in uw digitale winkelwagen.
 • Vervolgens sturen wij een digitale proefdruk. Wij streven er naar om u binnen 1 werkdag de proefdruk te sturen. Wij produceren pas uw rollen wanneer u 100% tevreden bent met het eindresultaat.
 • Wanneer de proefdruk is goedgekeurd, zullen wij overgaan tot het produceren van de benodigde rollen.

Heeft u nog vragen? Voor advies kunt u bellen naar 0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Daarnaast kunt u ons altijd vrijblijvend mailen info@drsticker.nl of gratis een offerte aanvragen op onze website!