Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Voor een bedrijf is het uitermate van belang dat ze erop kunnen vertrouwen dat tape hun verzendingen ook daadwerkelijk goed en stevig afsluit. Dankzij de stevige, bedrukte tape (25 mm) van Dr. Sticker hoeft u zich hierover nooit meer zorgen te maken. Onze tape is gemaakt van robuust materiaal dat op vele ondergronden geplaatst kan worden. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw logo op de tape te drukken, zodat u met de bedrukte tape nog een manier in handen heeft om uw bedrijf te promoten. Ten slotte dient tape ook als beveiliging, immers is het meteen zichtbaar wanneer uw pakketten ongeoorloofd geopend zijn.

 

Zoals u ziet, biedt de bedrukte tape van Dr. Sticker u een hoop voordelen. Bij ons heeft u de keuze uit drie soorten tape, allen stevig, opvallend en betrouwbaar:

 • PVC bedrukte tape: PVC tape is één van de meest gekozen materialen voor tape, en wordt door kenners ook vaak aangeraden. Dat komt door de veelzijdigheid: het is stevig en betrouwbaar, maar daarnaast levert het bedrukken van deze tape ook mooie resultaten op. Op welke manieren is PVC tape nog meer veelzijdig? Ten eerste kan het kan op allerlei ondergronden gebruikt worden. Daarnaast is het waterbestendig en bevat de tape een stevige kleeflaag, zodat u er gerust van kunt zijn dat uw verzendingen stevig afgesloten worden en dat de tape altijd goed blijft zitten. PVC tape is een stevige tape, met een dikte van 35 micron, en hierdoor is het vrijwel onmogelijk om de tape per ongeluk te scheuren. De tape maakt het geen lawaai bij het afrollen. Daarnaast kan het, in tegenstelling tot de andere materialen, diapositief gedrukt worden. Het is in 3 kleuren beschikbaar: wit, bruin en transparant. Wanneer u een logo of een ander ontwerp op de tape wilt plaatsen, is het aan te raden om witte tape te kiezen. Op een witte kleur komen uw bedrukkingen namelijk het beste tot uiting.
 • PVC bedrukte gekleurde tape: Verschilt minimaal van de reguliere PVC tape. Ten eerste wordt deze tape in 7 verschillende kleuren aangeboden: fluor oranje, licht blauw, groen, geel, oranje, rood of zwart. Daarnaast is deze tape is ook iets steviger in vergelijking met de reguliere PVC tape: 37 micron. Als u wilt dat uw bedrukte tape nog meer opvalt, is dit de optie voor u.
 • Papier bedrukte tape: papieren tape bevat een lage aanvangskleefkracht, waardoor de tape zich met het verstrijken van de tijd steviger hecht aan de ondergrond. Het is een goedkopere optie in vergelijking met de andere materialen. Eveneens maakt de papieren tape weinig lawaai bij het afrollen. Deze tape is in twee kleuren verkrijgbaar: wit (crème) en bruin. Wanneer u een logo of een ander ontwerp op de tape wilt plaatsen, is het aan te raden om witte tape te kiezen. Deze tape wordt van natuurlijke producten gemaakt, wat als nadeel heeft dat de kleuren een tint kunnen afwijken. Daarnaast is het oppervlak van de tape niet egaal, waardoor fijne bedrukkingen niet geheel tot hun recht komen op dit oppervlak. Bij fijne bedrukkingen kunt u beter kiezen voor PVC tape.

 

Bestellen bij Dr. Sticker

Bij Dr. Sticker vindt u gegarandeerd de bedrukte tape (25 mm) die u nodig heeft. Dr. Sticker biedt u:

 • Persoonlijk advies voor een creatief ontwerp op maat
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • All-in prijzen inclusief BTW en een gratis digitale proefdruk. Wij willen dat u 100% tevreden zult zijn met het eindresultaat, daarom zullen wij nooit overgaan tot het produceren van de rollen totdat u geheel tevreden bent.
 • De cilinders van Dr. Sticker beschikken over een maximale druklengte van 389 mm, en een minimale druklengte van 201 mm.
 • Een standaardlevering van 3 – 4 werkdagen, zonder verzendkosten, na goedkeuring van de proefdruk. Een snellere levering is, tegen extra kosten, ook mogelijk. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website.
 • U kunt bij ons op rekening bestellen

 

Bent u overtuigd van de meerwaarde die onze bedrukte tape kan hebben voor u? Vraag op onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u al een logo of een ontwerp die u op de tape wilt laten drukken? Een bestelling kunt u via onze website binnen no time plaatsen:

 • Selecteer het aantal rollen, de drukkleuren, de kleur van de tape en eventuele extra wensen.
 • Upload uw logo of ontwerp vanaf uw computer.
 • Plaats de bestelling in uw winkelwagen.
 • Wij creëren voor u een digitale proefdruk. Wij trachten dit binnen 1 werkdag te doen.
 • Wanneer u 100% tevreden bent met de proefdruk, zullen wij overgaan tot het produceren van de benodigde rollen.

Heeft u nog vragen? Voor advies kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend mailen naar info@drsticker.nl. Wij staan gereed om u te helpen!