Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar een stevige bedrukte tape die u verzendingen beschermt en tegelijkertijd gepersonaliseerd is? Dan bent u bij Dr. Sticker aan het juiste adres. Onze bedrukte tape (38 mm) is robuust, geschikt voor binnen en buiten, en kan daarnaast gepersonaliseerd worden, zodat uw logo duidelijk naar voren komt. Behalve dat uw verzendingen krachtig ingepakt zijn, kunt u dus tegelijkertijd op een slimme manier reclame maken voor uw bedrijf. Twee vliegen in één klap! En dankzij onze stevige tape zijn uw pakketten ook gelijk een stuk beter beveiligd. Over uw verzendingen hoeft u zich dankzij onze stevige, professionele en betrouwbare tape geen zorgen meer te maken. Voor uw bedrukte tape (38 mm) heeft u de keuze uit de volgende soorten:

 • PVC bedrukte tape: PVC tape wordt door veel kenners aangeraden, en is de meest gekozen optie voor bedrukte tape. De veelzijdigheid van deze tape is daarin een doorslaggevende factor: het is stevig en betrouwbaar, en daarnaast levert het bedrukken van deze tape resultaten op waar onze klanten uiterst tevreden over zijn. Daarnaast kan PVC tape op allerlei ondergronden worden geplaatst. Het is waterbestendig en het bevat een stevige kleeflaag, zodat u er gerust van kunt zijn dat uw verzendingen stevig afgesloten worden en dat de tape altijd goed blijft zitten. Met een dikte van 35 micron is deze tape robuust, en is de kans klein dat de tape per ongeluk gescheurd wordt. De tape maakt het geen lawaai bij het afrollen. Daarnaast kan het, in tegenstelling tot de andere materialen, diapositief gedrukt worden. Het is in 3 kleuren beschikbaar: wit, bruin en transparant. Wanneer u een logo of een ander ontwerp op de tape wilt plaatsen, is het aan te raden om witte tape te kiezen. Op een witte kleur komt uw logo of eigen ontwerp het beste tot zijn recht.
 • PVC bedrukte tape, gekleurd: bijna hetzelfde als de reguliere PVC tape, met een aantal minimale verschillen. Ten eerste wordt deze tape in 7 verschillende kleuren aangeboden: fluor oranje, licht blauw, groen, geel, oranje, rood of zwart. Deze full color optie zorgt ervoor dat uw tape nog meer zal opvallen. Daarnaast is deze tape ook iets steviger in vergelijking met de reguliere PVC tape: met een dikte van 37 micron hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken over de stevigheid van de tape. Als u wilt dat uw bedrukte tape nog meer in het oog springt, dan is dit de optie voor u.
 • Papier bedrukte tape: deze tape bevat een lage aanvangskleefkracht, waardoor na verloop van tijd de tape zich vaster hecht aan de ondergrond. Het is tevens goedkoper in vergelijking met PVC tape. Net als PVC tape maakt de papieren tape weinig lawaai bij het afrollen. Deze tape is in twee kleuren verkrijgbaar: wit (crème) en bruin. Wanneer u een logo of een ander ontwerp op de tape wilt plaatsen, is het aan te raden om witte tape te kiezen. Deze tape wordt van natuurlijke producten gemaakt, waardoor de kleuren een tint kunnen afwijken. Daarnaast is het oppervlak van de tape niet egaal, waardoor fijne bedrukkingen niet geheel tot hun recht komen op dit oppervlak. Bij fijne bedrukkingen kunt u beter kiezen voor PVC tape.

U kunt de rollen afnemen in de volgende hoeveelheden: 96, 192 of 384 rollen. Kleinere hoeveelheden bieden wij niet aan, omdat wij u de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding willen bieden. Op aanvraag zijn afwijkende aantallen wel een mogelijkheid.

 

Bestellen bij Dr. Sticker

U heeft nu de voordelen gezien die elke soort tape te bieden heeft, maar wat zijn de voordelen als u bij Dr. Sticker bestelt? Dr. Sticker biedt u:

 • Persoonlijk en deskundig advies.
 • Een creatief ontwerp op maat, zodat uw logo of eigen ontwerp goed tot zijn recht komt.
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • All-in prijzen inclusief BTW en een gratis proefdruk.
 • De cilinders van Dr. Sticker beschikken over een maximale druklengte van 389 mm, en een minimale druklengte van 201 mm.
 • Een standaardlevering van 3 – 4 werkdagen, zonder verzendkosten, wanneer de digitale proefdruk is goedgekeurd. Een snellere levering is, tegen extra kosten, ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website.
 • U kunt bij ons op rekening bestellen

 

Onze bedrukte tape (38 mm) is stevig, opvallend, professioneel en kan dienen als extra beveiliging. Het springt in het oog, zodat de logo en naam van uw bedrijf nog zichtbaarder zullen zijn onder potentiële klanten. Heeft u interesse? Vraag op onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze vormgevingsafdeling staat gereed om u te helpen. Heeft u al een logo of een eigen ontwerp? Op onze gebruiksvriendelijke website is het bestellen van uw ideale bedrukte tape gemakkelijk en snel te doen:

 • Selecteer het aantal rollen, de drukkleuren, de kleur van de tape en eventuele extra wensen die u heeft (bijv. diapositief).
 • Upload uw logo of ontwerp vanaf uw computer.
 • Plaats de bestelling in uw winkelwagen.
 • Aan de hand van uw geuploade logo creëren wij voor u een digitale proefdruk. Wij trachten dit binnen 1 werkdag te versturen via de mail. Wij vinden het belangrijk om goed samen te werken met onze klanten, zodat u uw logo kunt uitdragen op de manier die bij uw bedrijf past.
 • Wanneer u 100% tevreden bent met de proefdruk, zullen wij overgaan tot het produceren van de benodigde rollen.

Heeft u nog vragen? Voor advies kunt u ons bellen via 0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Daarnaast kunt u ons altijd mailen. Ons e-mailadres is info@drsticker.nl. Ons team staat klaar om u te helpen!