Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Stickers

Een sticker is een ontzettend veelzijdig product. Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de specialist op het gebied van stickers. Wij kunnen voorzien in elke stickeraanvraag, u kunt het zo gek niet bedenken. Zowel grote als kleine oplages zijn voor ons geen enkel probleem. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies op maat. Doordat wij onze productie zelf verzorgen, zijn wij erg flexibel en daar profiteert u van! Voor een aparte vorm of een sticker in een afwijkend formaat kunt u namelijk altijd bij ons terecht. Ook kunnen wij door onze manier van produceren een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

 

Ons assortiment

Elke situatie en elke locatie vraagt om een ander soort sticker. Onze stickers zijn interessant voor particulieren en voor bedrijven. Zoekt u een sticker voor op uw auto? Maak dan gebruik van onze autostickers en autobelettering. Hiermee tovert u uw auto om in een eyecatcher met een opvallende print of boodschap. Ook voor in huis zijn onze stickers geschikt. Ga bijvoorbeeld voor een van onze muurstickers in ons assortiment of onze interieur- en decoratiestickers. Met een sticker geeft u de ruimte gelijk een andere uitstraling.

 

Voor in uw winkel of bedrijfspand kunnen vloerstickers ook van pas komen. Geef bijvoorbeeld de looppaden aan op de vloer of maak met een boodschap op de vloer duidelijk dat er uitverkoop is in de winkel! De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor uw bedrijf kunnen onze beveiligingsstickers, keuringsstickers en veiligheidspictogrammen ook handig zijn. In ons assortiment vindt u onder andere ook nog letterstickers, cijferstickers of vlaggenstickers.

 

Zelf stickers ontwerpen

Ontwerpt u liever zelf een sticker? Dat is geen enkel probleem bij Dr. Sticker. Op onze website vindt u onze ontwerptool, die erg handig in het gebruik is. U kunt allerlei soorten stickers ontwerpen, zoals uitdeelstickers, magneetstickers, raamstickers of tijdelijke stickers. Zo kunt u de stickers een persoonlijk tintje geven.

 

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 0165-534026 (Ma - Vrij van 9.00 tot 17.30) en via de mail op info@drsticker.nl. Als u interesse heeft in een sticker dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website.