Email: info@drsticker.be Vragen? Bel Dr. Sticker: 0031 165 534026 nl be de fr uk es

Vloerbelijning

Heeft u voor uw magazijn of werkvloer vloerbelijning nodig? Dan kunnen wij u bij Dr. Sticker daar zeker bij helpen! In het assortiment van Dr. Sticker heeft u de keuze uit vijf verschillende soorten vloerbelijning. De vloerbelijning kunt u gebruiken voor het overzichtelijk, gestructureerd en veilig maken van uw magazijn of werkvloer. Daarnaast vindt u in het assortiment verschillende soorten standaard vormen vloerbelijning die u kunt bestellen in zeven verschillende kleuren.

Drie voorbeelden vloerbelijning die u kunt vinden in het assortiment van Dr. Sticker:

  • Vloerbelijning: X-Treme
  • Vloerbelijning: Supreme
  • Vloerbelijning: Lean

X-Treme, Supreme en Lean vergelijken

U kunt op de productpagina's van X-Treme, Supreme en Lean via een afbeelding vergelijken welke soort vloerbelijning u het beste kunt gebruiken voor de verschillende ondergronden. Via deze manier wilt Dr. Sticker u graag het beste advies geven, zodat u de juiste soort vloerbelijning besteld. 

Vloerbelijning applicator

Heeft u een groot magazijn of werkvloer en moet u veel lijnen monteren? Dan heeft u de mogelijkheid om de vloerbelijning applicator bij Dr. Sticker te bestellen. Via de applicator is het gemakkelijk lange runs te maken en zult u sneller en efficiënter uw lijnen monteren. Zo zult u veel tijd besparen met het monteren van uw lijnen.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens die u niet kunt aangeven via de webshop van Dr. Sticker? Dan heeft u de mogelijkheid om bij Dr. Sticker gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen. U ontvangt de offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar info@drsticker.nl en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.